Advertisement

PocketBook InkPad X - преміальний 10.3-дюймовий рідер з аудіо і Bluetooth

PocketBook InkPad X - преміальний 10.3-дюймовий рідер з аудіо і Bluetooth Модель оснащена величезним 10.3-дюймовим екраном E Ink Carta ™ Mobius – для комфортного читання книг, газет, журналів, фахової літератури та коміксів. Технологія Mobius означає, що основою екрану є пластикова підкладка, що робить його більш стійким до випадкових сколів та тріщин, у порівнянні з класичними екранами на скляній основі. У той час як технологія E Ink Carta™ забезпечує традиційну якість оптичних характеристик – дисплей максимально близький до сторінки паперової книги.
Рідер підтримує аудіофайли – для тих, хто надає перевагу аудіокнигам або просто любить слухати музику під час читання. Навушники можна підключити за допомогою USB адаптера або Bluetooth.
Bluetooth дарує користувачу повну свободу роботи з рідером: від бездротових навушників до передачі файлів без зайвих кабелів чи адаптерів. Функція Text-to-Speech гарантує озвучування текстових файлів голосом на 16 мовах. Функція Text-to-Speech гарантує озвучування текстових файлів голосом на 16 мовах.
Розумне підсвічування екрану SMARTlight самостійно змінює яскравість і колірну температуру залежно від зовнішнього освітлення. Для тих, хто віддає перевагу налаштуванню підсвічування самостійно передбачений мануальний режим.
З двоядерним процесором і 32 ГБ внутрішньої пам'яті рідер не лише потужний і швидкий, він здатен вмістити до 15 000 книг без ілюстрацій у форматі EPUB (фактична кількість контенту залежить від розміру і якості кожного завантаженого файлу).
І традиційно для рідерів PocketBook – підтримка 19 книжкових, 4 графічних і 3 аудіо форматів - найширший арсенал форматів на ринку електронних рідерів дарує користувачам безпрецедентну свободу вибору.
Facebook -
Instagram -

Bluetooth

Post a Comment

0 Comments