Advertisement

Kako do uspešnega vsebinskega marketinga? [POINT OUT Weekly #99]

Kako do uspešnega vsebinskega marketinga? [POINT OUT Weekly #99] Vsebinski marketing nam pomaga pri tem, da kupcu damo informacije o našem izdelku in se v njegovih očeh predstavimo kot kredibilen vir ter ga na ta način navežemo nase.

V novi oddaji POINT OUT Weekly razkrivamo, kako se pravilno lotiti vsebinskega marketinga in kakšnim začetniškim napakam se moramo izogniti?

3:10 — Kakšna je razlika med marketinškim lijakom in marketinško spiralo ter zakaj sta pomembena?
5:15 — Kaj je prednost digitalnega marketinga za razliko od tradicionalnega marketinga?
5:40 — Na kaj moramo biti pozorni pri klikih in dosegu ter kako nas lahko številke zavedejo
6:29 — Kakšne so tri faze marketinškega lijaka?
11:04 — Kaj je nurturing?
15:33 — Kaj je remarketing?

O oddaji
POINT OUT Weekly je spletna video oddaja za marketingaše/tržnike in druge, ki jih zanima digitalni marketing ter iščejo inspiracijo, ideje in nasvete, kako maksimalno izkoristiti potencial svojega podjetja. Vsak teden pokrijemo eno od tematik s področja digitalnega marketinga. S spremljanjem oddaje POINT OUT Weekly se boste naučili najnovejših taktik, priprave najboljših strategij, uporabe orodij za boljše rezultate in prejeli nasvete, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.
Z menoj je Filip Pesek. Spregovorila bova o grajenju osebne blagovne znamke in prodaji preko digitalnih kanalov.

#poweekly #digitalnimarketing #vsebinskimarketing

point out,point out weekly,spletni marketing,digitalni marketing,vsebinski marketing,digital,contentmarketing,marketing,nasveti za marketing,business advice,social media,community management,

Post a Comment

0 Comments